Monday, 6 June 2016

BIG EVENT COMING SOON!


Save the date orang Utara

Next event coming soon !!!
~~~~~~~~~~~~~~~~

1) Islamic Lifestyle Fest 2016
🌸
10-12 June 2016
🌸
Villagemall Sungai Petani Kedah.
🌸
Booth B20
🌸
ig : @inspiring.lifestyle yea ..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

2) Islamic Beauty Fair 2016
🌸
17-19 June 2016
🌸
Dewan Kenangan Sungai Petani,Kedah .
🌸
Booth G42
🌸
 ig : @islamicbeautyfair .

Jom shopping sakan di booth kami!
Yang bestnya booth kami ni ada banyak pilihan.. Semua letup-letup weyh...nak tau ada apa???

»Of coz la kalau sapa lalu ja depan booth kami ni, mesti terkezut tengok promosi raya untuk ‪‎Premium Beautiful Corset‬. Yela.. Rebate up sehingga RM1500 dan ade produk untuk kesihatan, kecantikan yang lain juga tau!


Sales gila-gila dari wani pada hari itu dan juga ada free sample ‪‎Min Kaffeuntuk 20 orang terawal ye. Untuk 3 hari tu, sesiapa yang nak free consultant dan free fitting untuk Premium Beautiful boleh mai booth wani!

Kalau hangpa confuse booth yang mana, booth yang paling wangi tu la booth wani sebab klcperfumes‬ @kebayalusoh pun ada 1 booth dengan wani! Ada sale tau dari team klc perfume!

»Baju kaftan baby @hannah.co hat org duk trending sekarang ni. Laku keras. Last Event dari 1juta pasang tinggai 5 ja.. Hahaha. Biaq hampa jadi la customer yang terawai boleh pilih saiz and colour cun-cun..

Yang terbaru collection @lameera_c Shawl and bawal English Cotton pun ada tau. Dengaq kata kak mira pun ada buat sale jugak siap bawak model comel dia lagi @zazasugarz. Memang terbaiklah!

Ingat! 
Orang Utara.. Tak mai rugi tau...
Wajib mai tau.. Save the date!

Rugi kalau tak mai.. Sebab ada banyak hadiah, voucher, sale. Wajib follow ig @inspiring.lifestyle dan jugak @islamicbeautyfair


No comments:

Post a Comment