Thursday, 20 November 2014

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET PROMOTION | 21-25 NOVEMBER 2014

Assalamualaikum readers :D

Salam Sejahtera diucapkan kepada readers blog Wani. Today Wani nak buat satu promosi hebat kepada pembaca blog Wani. Promosi hebat tersebut ialah PREMIUM BEAUTIFUL CORSET PROMOTION.
 
Apa beza promosi kali ini dengan promosi-promosi yang sebelum-sebelum ni? Haa... Sangat-sangat berbeza ye. FREEGIFT pun sangat best dan berbaloi-baloi tau!

Anda berpeluang untuk mendapat 1 SHORT BRA PREMIUM BEAUTIFUL & 1 KOTAK BB PLUS COLLAGEN secara PERCUMA dengan PEMBELIAN PREMIUM BEAUTIFUL CORSET.

Hadiah hebat ini semua bernilai lebih RM600 tau dengan penjimatan yang sangat hebat! Pasti anda berpuas hati!


Antara fungsi-fungsi Premium Beautiful Corset ini:

- Mengelakkan bahagian aset jatuh (payudara dan punggung) especially breastfeeding.
- Menjaga postur badan.
- Membantu membuang angin dalam badan.
- Mengurangkan sembelit.
- Mengelakkan sakit pinggang atau sakit belakang.
- Melancarkan pengaliran darah, so dapat membantu penghasilan susu yang lebih konsisten.
- Dapat mengawal pengambilan makanan yang berlebih-lebihan.
- Lebih hygienic. (Anti bakteria)
- Tidak panas dan selesa memakai. (advance fabric - akwatek, akwadyne & dynatek)
- Amat mudah untuk dipakai. Tidak memerlukan bantuan orang lain.


Anda juga boleh memilih samada inginkan PREMIUM BEAUTIFUL CLASSIC ATAU PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE.

Promosi ini akan berlangsung selama 5 hari iaitu bermula pada 21 hingga 25 NOVEMBER 2014. Sebarang pertanyaan dan info lanjut, anda boleh menghubungi Wani.


Wani Ameen
014-7424304 (wechat @ whatsapp)
princessnur870527@gmail.com

Saturday, 1 November 2014

HELLO NOVEMBER


Assalamualaikum!

Tak sangkakan dah masuk bulan November. Sekejap je rasa kan! Alhamdulillah kerana kita masih bernafas di muka bumi ini. Tinggal lagi 2 bulan je lagi kita nak masuk tahun 2015. Masuk je tahun 2015, semua mesti nak ada azam baru kan. Azam tahun 2014 dah settle ke belum? Alhamdulillah... Banyak juga azam Wani yang terlaksana untuk tahun 2014. Saki bakinya, Insha Allah akan diusahakan secepat mungkin. :D

Wani juga doakan moga November ini akan memberikan sinar yang lebih kepada Wani sekeluarga dan juga rakan-rakan bloggers semua. Tak dapat disangkal lagi, bulan November ini memberi banyak good news untuk Wani. Alhamdulillah, syukur kepada Allah s.w.t. Moga Wani dapat bantu lebih banyak orang diluar sana. Moga menjadi anak dan isteri yang solehah. 

Ameen...



Saturday, 18 October 2014

10 IMPORTANT TIPS MEMILIH BRA YANG SESUAI



Assalamualaikum dan selamat petang uols!

Ingatkah uolss semua di umur berapakah uolss mula memakai bra? Haa.... Cuba uolss ingat balik? Agak-agak ingat tak? Seingat Wani kan, masa mula-mula pakai bra dulu, mama wani yang belikan bra untuk wani. Selalunya dia yang belikan sebab mama tahu ukuran badan wani because she's a tailor. Kalau nak harap wani beli bra, memang susah la sebab tak tahu nak pilih macam mana. Tengok cantik je beli, sebab masa tu ingat pemilihan bra ni tak penting!

Kenapa kita perlu pilih bra yang sesuai dengan saiz badan kita? Tersangat penting untuk kita tahu size yang betul, materials yang sesuai, berkualiti serta tahan lama sebab payudara kita ini adalah ASET paling berharga dan penting untuk setiap wanita. Jika tersalah pakai, akan ada side effect pada breast dan juga badan kita! Risaukan kalau ade apa-apa effect lepas pakai bra yang salah.
Tahukah anda?
80% adalah percentage yang sangat tinggi! Sebab itulah banyak kes membabitkan breast cancer, backpain, ketumbuhan, infections dan sebagainya terjadi ketika diawal usia. Antara contoh kesan dan akibat jika pakai bra yang salah atau tidak sesuai dengan payudara kita.





Ini adalah mimpi ngeri bagi setiap wanita di dunia ni ye. Akibat salah pakai bra, ada lebihan lemak disitu. Uolss mesti taknak jadi macam ni kan! Sebelum jadi lebih teruk, kita kena mencegah dari awal.

Bagaimana nak mencegah? Jom kita praktikkan tips di bawah.

10 IMPORTANT TIPS MEMILIH BRA yang uols patut ambil tahu dan praktikkan. 
Selamat Mencuba ye uolss!

1-  Pilih bra yang memberi sokongan sepenuhnya kepada payudara sama ada dari bahagian bawah, tepi dan belakang.

 2-  Teliti mangkuk dengan baik sebelum membeli bra tersebut. Harus diingat, mangkuk bra yang sempurna mampu menampung keseluruhan payudara anda supaya tidak jatuh atau menggeleber.

 3-  Ingat! Sokongan yang sebenar datang dari mangkuk bra bukannya dari tali bra anda.

 4-  Bongkokkan sedikit badan ke hadapan dan masukkan seluruh payudara anda ke dalam mangkuk bra.

 5-  Berdiri tegak dan betulkan kedudukan supaya anda lebih selesa semasa mengenakan mangkuk bra. Betulkan tali bra anda dan biarkan seketika, pastikan anda dalam kedaan benar-benar selesa. Sekiranya penuh dan padat itu bermakna anda telah memilih bra yang tepat.

 6-  Kenal pasti warna kegemaran bra anda dengan betul supaya anda tidak jemu untuk memakainya. Pilih bra yang membuatkan anda lebih yakin dan seksi. 

 7-  Pilih harga yang berpatutan dan berkualiti tinggi.

 8-  Pilih material jenis kapas kerana material ini lebih lembut dan tahan lasak. Selain daripada itu ia juga menyerap peluh.

 9-  Elakkan membeli bra yang terlalu ketat kerana ia boleh menyebabkan anda berasa tidak selesa dan sesak nafas.

 10-  Satu pilihan bijak jika anda membeli set pakaian dalam dengan harga yang berpatutan dan berkualiti tinggi. Lebih-lebih lagi buat anda bakal pengantin baru yang sememangnya harus menjaga penampilan agar tampak berseri.

Tips pun dah dapat, so after this uolss boleh lah praktikkan sebelum nak beli bra. Kalau salah beli, confirm memang tak selesa nak pakai. Betul tak? Sekarang ada macam-macam jenis bra yang ada di pasaran kan, so kena lah bijak memilih dan bijak membeli. 

Untuk pengetahuan anda, Premium Beautiful juga ada Short Bra yang sama sekali fungsinya dengan Premium Beautiful Long Bra. Ciri-ciri serta fungsi tetap sama dengan Long Bra so, anda diluar sana yang sedang mencari bra yang sangat berkualiti, materials yang bagus dan bra yang mana boleh melindungi anda dan juga kesihatan anda, Wani really recommend uolss to try Premium Beautiful Short Bra.


Premium Beautiful Short Bra WITH a LIFETIME WARRANTY and WITH a GOOD PRICE, dan ia juga amat bagus jika uolss menyimpan satu didalam wardrobe uolss semua. Sambil pakai, uolss boleh jaga kesihatan uolss sama. INGAT! Ini adalah ASSETS anda. Memang kena jaga betul-betul. Semoga tips yang diberikan dapat membantu wanita-wanita diluar sana tak kiralah muda ataupun yang sudah berumur.

Thank You.
See you soon.

Wani Ameen
014-7424304 (wechat @ whatsapp)
princessnur870527@gmail.com

Wednesday, 1 October 2014

HELLO OCTOBER

Assalamualaikum dan selamat pagi rakan-rakan bloggers dan juga pembaca setia!

Pejam celik-pejam celik tak sangka kita dah sampai di bulan Oktober. Rasa sekejap sangat kan! Rasa macam baru semalam je kita sambut new year. Waktu sekarang memang tak sama macam waktu yang dahulu. Masa dahulu terlalu panjang jika nak dibandingkan dengan masa sekarang. Kan!

Dalam masa tiga bulan sahaja lagi kita nak sambut tahun 2015. Sudahkah kita mencapai apa yang kita impikan pada tahun 2014? Jika belum, cepat-cepatlah kita laksanakannya supaya kita tidak ketinggalan jauh oleh kawan-kawan kita yang lain!

Jom pasang niat untuk mencapai apa yang diimpikan oleh kita pada tahun ini. Mudah-mudahan kita berjaya bersama-sama dan berbahagia disamping keluarga yang tercinta. Ameen...


Sunday, 28 September 2014

POSTAGE 29/09/014

POSTAGE... POSTAGE. Esok ada postage ye. 
Esok wani nak restock barang. Anyone yang nak selit order boleh PM wani cepat2 ye sebelum pukul 2 petang. 

SPECIAL OFFER sehingga 05/10/2014.. So, ape korang tunggu lagi? Cepat2 selit order dengan wani. 
Cepat cepat msg atau whatsapp wani ye... #0147424304



Wani Ameen
014-7424304 (wechat @ whatsapp)
princessnur870527@gmail.com

10 KEBAIKAN PREMIUM BEAUTIFUL YANG PERLU TAHU!

Assalamualaikum sayang-sayang semua!

Malam ni Wani nak cerita sikit mengenai kelebihan Premium Beautiful Corset


Pakai ‪#‎premiumbeautifulcorset‬ secara konsisten + minum ‪#‎mineralcoffee ‬boleh turun berat badan.

KEBAIKAN PAKAIAN DALAM PEMBENTUKAN BADAN
PREMIUM BEAUTIFUL



-- Ia dapat membentuk kontur keseluruhan badan yang menarik serta bentuk badan yang sihat dan seimbang.


-- Ia memberi kesan secara serta-merta di bahagian pinggang di mana ukuran badan anda akan berkurangan.

-- Ia dapat memperbaiki bentuk badan dengan membentuk payudara yang mempesona, pinggang yang lebih ramping dan kontur pinggul yang lebih menarik.

-- Anda akan merasa kenyang walaupun hanya makan sedikit kerana pemakaian Premium Beautiful mengurangkan selera.

-- Pemakaian Premium Beautiful akan cepat mengurangkan berat badan melalui proses pemampatan dan perpeluhan.

-- Kuasa lateks merangsang urutan secara mikro ketika anda bergerak, dengan itu dapat membantu menurunkan ukuran badan anda.

--Ia menggalakkan pemulihan bentuk badan selepas bersalin kerana ia meningkatkan keanjalan badan.

-- Ia berupaya memperbetulkan postur dan memperbaiki kadar metabolisme.

-- Ia mengurangkan kesakitan bahagian pinggang dengan pembetulan kedudukan tulang belakang.

-- Kombinasi kebaikan tersebut memberi kesan yang luar biasa serta meningkatkan personaliti dan keyakinan diri.

Wani Ameen
014-7424304 (wechat @ whatsapp)
princessnur870527@gmail.com

AGENT WANTED

Assalamualaikum dan selamat malam blogger-blogger semua.

Disini Wani mencari dropship agent wanted tak kira lah dari negeri mana pun. Sesiapa yang berminat, boleh pm Wani ye.

Terbuka kepada Student, Housewife, Pencinta Instagram, Penulis Blog, Penganggur, Pembaca Setia atau siapa-siapa jelah nak buat EXTRA income 500 hengget sebulan dengan produk paling ramai orang beli sekarang #MarineEssence #BioSeleza  #MineralCoffee. 

Produk harian yang orang guna setiap hari.

PM Wani di #0147424304


Wani Ameen
014-7424304 (wechat @ whatsapp)
princessnur870527@gmail.com

Saturday, 20 September 2014

RM 50!


Soalan cepumas betol nih!

Sila jawab hehe. Rm50 sekali pergi market habis macam tu je dapat lah beberapa barang kan. 

Harga barang makin naik sekarang. Apa tindakan kita seterusnya?

Berdiam diri je ke atau cari solution cemana nak tingkat kan ekonomi diri dan keluarga?

Nak tak dari rm50 kita gandakan jadi Rm500, rm5000 atau rm 50,000?

Macam mana? Haa dengan GLAM business la dear. Meh nanti kakak terangkan.
Adik-adik contact kakak yee. 

Wani Ameen
014-7424304 (wechat @ whatsapp)
princessnur870527@gmail.com

KANSER SERVIK PEMBUNUH NO2 WANITA


KANSER SERVIK merupakan kanser yang sememangnya juga amat-amat digeruni. Ia merupakan pembunuh no 2 wanita.

Jika tidak di cegah dari sekarang maka kita tidak berpeluang menyelamatkan diri kita lagi wahai wanita. Syukur dengan adanya korset premium beautiful ini mampu mencegah sebelum ianya menjadi parah.

Kesan FIR yang tersentuh 3 inci kulit wanita hingga ke dalam mampu mengubati sedikit demi sedikit secara berperingkat.

PM wani sekarang untuk info lanjut.


Wani Ameen
014-7424304 (wechat @ whatsapp)
princessnur870527@gmail.com


SPECIAL PROMO FOR PB


Assalamualaikum dan selamat pagi sayang-sayang semua.

Hey ladies tak kira lah, rakan bloggers, business partner, rakan kerja, dan lain-lain lagi di sekitar Brunei, Singapore, United States, United Kingdom, Indonesia dan seangkatan dengannya.

Disini Wani ada SPECIAL PROMOTION untuk belian 2 korset Premium Beautiful dan anda akan mendapat 1 short bra Premium Beautiful secara PERCUMA. Yup, it's free, OK!

Don't miss it. Grab it now as soon as possible kerana ia amat berbaloi-baloi untuk kesihatan dan kecantikan badan anda. Senang dan mudah dipakai juga terbukti berkesan! Premium Beautiful Corset No.1 Malaysia.

Jangan lepaskan peluang anda. Contact wani sekarang!

Wani Ameen
014-7424304 (wechat @ whatsapp)
princessnur870527@gmail.com

Friday, 19 September 2014

WHY I LOVE MINERAL COFFEE


Kenapa mineral coffee?

-Berasal daripada bijian kopi robusta dan garam buluh.
-Aromanya yang wangi.
-Kaya dengan bahan mineral yang dapat menggalakkan penyerapan kalsium dan penggunaannya.
-Dapat meneutralkan asid dalam badan.
-Bersifat anti-oksidan yang mampu melawan kanser.
-Mencegah komplikasi kencing manis.
-Menstabilkan tekanan darah.
-Mencegah dan memulihkan gastrik.
-Mencegah Osteoporosis.
-Merendahkan risiko sakit jantung.
-Mengubati asma.
-Mencegah/merawat migrain.
-Memberi kesegaran dan tenaga sepanjang masa.
-Anti penuaan.


Dan yang paling penting, mampu menjadi diet harian dan melegakan tekanan.
Have you tried one before? If not, highly recommended for you to try.

Contact Wani sekarang!

Wani Ameen
014-7424304 (wechat @ whatsapp)
princessnur870527@gmail.com

Thursday, 18 September 2014

OPTION A OR OPTION B

Musim cuti sekolah ni musim orang kahwin kan?

Mesti lah nak pakai baju kawin ni kan. You all prefer yang mana? 
Option A or Option B?

For me sure la suka option B. Nak kasi slim dan nampak cantik di camera tu. Kalau last minute nak diet bagai lambat kan? Apa kata u all cuba pakai Premium Beautiful corset. Immediately shaping. Lemak kat sana sini terusss tersimpan rapi dan nampak slim je.

Now ada promosi tau. Free Bioseleza dengan setiap pembelian Premium Beautiful corset. Berbaloi-baloi. Untung Rm130++. Whatsapp wani ya #0147424304.
FREE BIO SELEZA


Wani Ameen
014-7424304 (wechat @ whatsapp)
princessnur870527@gmail.com

KENAPA BELI DENGAN KAMI?


1. Semua agen kami terlatih untuk mengukur, memakai & memberikan konsultasi yang terbaik kepada klien untuk keperluan pembentukan badan yang optimum.

2. Kami memastikan anda sentiasa berpuas hati melalui rujukan susulan selepas pembelian.

3. Kami menawarkan harga yang berpatutan untuk kesemua keperluan anda.

Matlamat kami ialah menjadikan anda pelanggan GLAMpreneur seumur hidup melalui pengalaman membeli, servis serta pemilikan produk yang mudah & yang terbaik.

Kami beruntung mewakili sebuah syarikat yang kami percayai; Hai-O menerajui tahap penilaian industri tertinggi bagi Kesihatan, Kecantikan serta mementingkan kualiti & kepuasan pengguna.

Produk yang hebat seperti Premium Beautiful wajar diberi perhatian penuh dalam khidmat kepada pelanggan dan itulah matlamat kami apabila anda memilih kami sebagai agen anda.




Wani Ameen
014-7424304 (wechat @ whatsapp)
princessnur870527@gmail.com

Wednesday, 17 September 2014

BAHAYANYA TOKSIN KEPADA WANITA


Salah satu bahaya ialah toxin yang berlaku akibat proses pemutihan kertas kitar semula.
Yup, tuala wanita, pad tu menggunakan kertas kitar semula yang diproses, dibersihkan guna bahan kimia, dan diputihkan supaya nampak bersih.

* Tahukah Anda?

Kanser Rahim ialah pembunuh No. 2 wanita di Malaysia selepas kanser buah dada?
Statistik 2012 WHO menunjukkan sekurang-kurangnya 1447 wanita di diagnosis mengalami kanser pangkal rahim dengan lebih daripada 729 kematian.

Jadi apa nak buat?

Cubalah buat kaji sendiri,
boleh tanya doktor yang pakar atau tanya pendapat pakar Gynecologist etc.
Memang sejak dah tahu ni, akan teruslah bertukar ke #BioSeleza Feminine Pad!

Bukan setakat kesihatan semata-mata tetapi kerana pad ni sangat selesa macam tak pakai apa-apa ahahaahahaha...

Tak Caya??? Meh try!!
Wani Ameen
014-7424304 (wechat @ whatsapp)
princessnur870527@gmail.com

SET KEMPIS PERUT MURAH


Nak nampak slim? Nak kempiskan perut mu itu? Nak turunkan berat? Nak nampak cantik dan nak badan rasa ringan?

Cubalah SET KEMPIS PERUT ni. Set combo yang sangat bombastic! 
Ada #mineralcoffee + #bvalfalfa dan #garlictablet. Set combo ni hanya RM135. MURAH sangat.

Uolss akan jadi slim dan cantik nanti. Jangan marah wani kalau saham awak naik yeee..
Nak cuba? Whatsapp wani sekarang 0147424304.

Wani Ameen
014-7424304 (wechat @ whatsapp)
princessnur870527@gmail.com

PREMIUM BEAUTIFUL HILANGKAN SELULIT


Tahukah anda, dengan pemakaian full set of Premium Beautiful mampu menghilangkan selulit di celah paha, bawahpunggung anda?

Ya! Tak hairanlah kalau ramai wanita yang sanggup berhabisan wang untuk menyelesaikan masalah selulit. Namun untukpengetahuan semua, selulit dapat dikurangkan dan dapat diatasi melalui pemakaian Premium Beautiful.. 

Peningkatan metabolisme tubuh selari dengan penegangan otot. Berkurangnya berat badan maka jumlah lemak di dalam tubuhautomatik akan berkurang termasuklah lemak terperangkap di bawah kulit. Tidak hairanlah kebanyakkan pemakai-pemakai Premium Beautiful terperanjat dengan selulit mereka sudahberkurangan & hampir tidak kelihatan, tanpa sedar! 

Tempahan dan percubaan percuma hubungi Wani di 0147424304.

Wani Ameen
014-7424304 (wechat @ whatsapp)
princessnur870527@gmail.com

MY NEW TESTIMONY WITH PB

Assalamualaikum dan selamat pagi...

Awal-awal pagi dah mula menaip karangan. Tak boleh tidur pulak malam ni. Penyakit IMSOMNIA dah datang balik. Tak tahu la sebab apa. 

Ok, berbalik kepada gambar yang wani share di bawah ni actually berkaitan Wani dan Premium Beautiful Corset. Gambar ni merupakan full gambar wani yang paling latestmasa anugerah SM/SSM Award. Tak kisahlah apa jua dress, jubah, baju yang dipakai dengan pemakaian #premiumbeautifulcorset secara konsisten akan membentukkan badan kita secara semulajadi tanpa perlu diet yang teruk, pils, pembedahan dan etc. 







Uolss? Tak nak try? Kalau yang dekat Penang ni bole la jumpa Wani untuk FREE trial. FREE je tak perlu bayar.. Rasailah bestnya pakai PB ni.. If berminat, bole la roger Wani ye.

Wani Ameen
014-7424304 (wechat @ whatsapp)
princessnur870527@gmail.com

FLAT TUMMY WITH PB


Pertama kali pakai korset #premiumbeautifulcorset, perut terus flat macam ni. Baju/seluar yang takleh pakai terus muat dan nampak cantik. Oh indah nya hidup kan?

Yang best berkaitan Pb corset ni ialah ianya direka 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan. Memang berbaloi-baloi. Pelaburan sekali seumur hidup. 

Now boleh beli dengan pakej ansuran. Rm88 je monthly instalment. Boleh contact wani untuk info lanjut.

Wani Ameen
014-7424304 (wechat @ whatsapp)
princessnur870527@gmail.com

Tuesday, 16 September 2014

5 TESTIMONY PREMIUM BEAUTIFUL TERBARU 2014

Selamat Malam my dear friends... 

Malam ni Wani nak share serba sedikit testimony premium beautiful corset untuk awal tahun ini. Awal tahun ni ye, bukan yang dulu-dulu, k. 

Yela kan, tanpa sebarang bukti testimony ni, confirm ramai yang tak percaya. So, bila dah ade bukti, Wani sharekan je kat uolss semua. Yang sebenarnya, PB corset ni amat sesuai untuk orang yang kurus sehinggalah yang berisi dan gemuk kerana premium beautiful ni adalah sejenis corset custom made. Cuma yang bersize besar tu, kenalah tempah terlebih dahulu dan memakan masa dalam beberapa minggu. Takpe, jangan risau kerana ia amat sesuai untuk semua tak kiralah lelaki mahupun perempuan.

Ok, Wani tak nak type panjang-panjang lagi kerana uolss semua mesti tak sabar nak tengok testimony-testimony ni kan. Dipersilakan tengok betul-betul ye. Mesti uolss semua teruja nanti.

Testimony Pertama
Customer no1, Immediate shaping dengan sekali pakai! Teruja uolss.
Testimoni Kedua
Customer no2. Setelah beberapa bulan memakai korset.
Testimony Ketiga
Customer no3. Immediate shaping. Wow!
Testimony Keempat
Walaupun berbadan gempal, tetapi masih boleh melihat perubahan
setelah menyarung korset dibadannya.
Testimony Kelima
Customer no5 ini mengambil masa dua bulan untuk kembali langsing
macam anak dara dulu-dulu.
Uolss? Tak nak try? Kalau yang dekat Penang ni bole la jumpa Wani untuk FREE trial. FREE je tak perlu bayar.. Rasailah bestnya pakai PB ni.. If berminat, bole la roger Wani ye.

Wani Ameen
014-7424304 (wechat @ whatsapp)
princessnur870527@gmail.com

BIO SELEZA


9 LAPISAN PERLINDUNGAN


6 LAPISAN PERLINDUNGAN


CARA PENGGUNAAN 1


CARA PENGGUNAAN 2



HARI MALAYSIA - 16 SEPTEMBER


Assalamualaikum dan Selamat Tengahari rakan bloggers! 

Di sini Wani nak ucapkan Selamat Menyambut Hari Malaysia kepada semua rakyat Malaysia tak kiralah di mana jua anda berada.

Alhamdulillah bersyukurlah kita ke atas nikmat keamanan yang diberikan oleh-NYA kepada kita semua. Semoga negara kita Malaysia kekal aman dan sejahtera selama- lamanya.

Apa aktiviti uolss semua hari ni ye? Bersantai dirumah dengan family tercinta? Kenduri kendara pun mesti banyakkan. Maklumla cuti umum hari ni. Ada yang menjadi RAJA SEHARI pada hari ini? Mestilah adakan... So, wani ucapkan selamat pengantin baru untuk uolss semua. 

Aktiviti wani pada hari ini mengemas rumah dan mendeco ape-ape yang patut. Hahaha... Macam berkurun je tak kemas rumah. Eh..Eh... bukan berkurun ye, cume nak ubah suai ape-ape yang patut dan kemas-kemas sikit-sikit je. 

Tak keluar dating ke? Itu benda wajib ye uolss! Maybe petang-petang sikit atau malam-malam sikit. Lagipun tak bahaya because dah kahwin. Yang belum kahwin tu jangan pulak nak keluar dating berdua-duaan. At least bawalah bersama family agar masyarakat tak pandang serong pada kita.

Setakat ni saja coretan wani. Apa pun di harap agar aktiviti hari ni berjalan dengan sempurna. 

Wani bangga menjadi Anak Malaysia. I LOVE MALAYSIA!

BUSINESS OPPORTUNITY



Wani Ameen
014-7424304 (wechat @ whatsapp)
princessnur870527@gmail.com