Monday, 11 June 2012

TIAP - TIAP MINGGU MAKAN NASI MINYAK

Boleh dikatakan hampir setiap mggu, ade saje kenduri kahwin... So, tiap2 minggu la wani n family g makan nasi minyak... Maklum la cuti sekolah katakan... Ramai la yg nak buat kenduri... Kenduri Kahwin, Kenduri Doa Selamat dan macam2 jnis kenduri lg... Orang jemput, so kite pegi je... Sampai ade seorg makcik ni cakap... Tiap2 mggu makan nasi minyak, tp badan wani makin slim je... X naik pun... Muke plak makin berseri... Wani pun tersenyum dan cakap kat die yg wani pakai Premium Beautiful Corset je pun... Xde buat ape2 pun... 

Alhamdulillah, dgn ade nye Premium Beautiful ni, wani x perlu risau lg tentang berat badan dll... Hanye perlu pakai 8 jam sehari untuk mendapatkan bentuk badan yg diidamkan setiap org... X susah mane pun... Juz pkai... Pakai waktu tidur pun selesa je... Xde rse rimas pun...

So, kpd sesiapa yg ingin tampil menawan dgn bentuk badan yg diidamkan, juz msg me for free trial or for order your corset...


10.06.2012 ~ Makan kenduri lg di Setia Pearl Island... Abg kepada member wani plak kahwin....


09.06.2012 ~ Pegi makan kenduri anak member lame mama married...


FB : Wani Ameen & Wani Ameen II
TWITTER : PremiumBeautiful@WaniAmeen
MOBILE : 014-7424304 @ 016-5034272


Sunday, 10 June 2012

NAK JADI MACAM MEREKA??? MUDA, KAYA & BERGAYA

MUDA, KAYA & BERGAYA... Tak perlu kawin ngan anak dato, juz dgn usaha sendiri mampu capai mcm ni dgn biznes Premium Beautiful... Kaya dgn hasil sendiri lebih puas... Lets be part of us... Free coaching is available... 

Gambar ini bukan rekaan semata2... Masing2 msih muda... Masing2 hanye org biase sperti wani dan juga kite smue... Bukan ANAK DATO, MAHUPUN ANAK JUTAWAN... Mereka berusaha dgn bersungguh2 tuk mencapai kejayaan seperti ini... Smue bermula dari bawah... 



CDM HANIS HAIZI & RAKAN2 SEPERJUANGAN...

Gagal sekali x bermakne selamanya kite gagal, jgn takut utk terus berusaha supaya dapat senangkan family and anak2, belajar dr kesilapan.. If betul caranya, pasti kita pun berjaya mcm org lain, pastikan kita di tempat yg betul.. :-)

Ambillah pendekatan.... Peluang ada...... Be positif... Bukan tuk menunjuk2 riak... Takbur... Mahupun bangga diri tp 0rg lain xkn lalui apa yg kita lalui apabila hutang lebih byk dr gaji. Smpai kne buat surat penjelasan dgn t/tertib why gaji dibwh 50%. Syukur Ya Allah... Krn kau membuka pintu hati ini untuk membuat perubahan... Bersusah2 dahulu bsenang2 kemudian hari.... Buat btul2 biz n jgn main2....

Kepada sesiapa yg ingin membeli or mencube free trial PB, or nak mngetahui lebih lanjut tentang biz ni.... Juz msg me at fb or through my phone... 

Renung - renungkan dan Selamat Beramal... :-)


FB : Wani Ameen & Wani Ameen II
TWITTER : PremiumBeautiful@WaniAmeen
MOBILE : 014-7424304 @ 016-5034272

Friday, 8 June 2012

SIDE INCOME???

Berminat nak buat side income??? Tp xtau nak buat biznes tentang ape??? Dengan pendapatan 4-5 angka menjelang raya nanti??? Jom sertai wani...Biz online yg sgt hebat!!! Bole hubungi saya di nombor yg tertera...




FB : Wani Ameen & Wani Ameen II
TWITTER : PremiumBeautiful@WaniAmeen
MOBILE : 014-7424304 @ 016-5034272

APE YG ANDA INGINKAN???

Sebagai WANITA tentu anda INGINKAN….
~ Suami anda sayang pada anda kerana anda memiliki tubuh badan yang membuat   suami anda sentiasa gembira disamping anda.

~ Ramai orang tertanya-tanya berapa usia sebenar anda, sebab ANDA kelihatan begitu muda. 

~Kawan-kawan selalu memuji anda dan mengatakan anda masih macam anak dara.
~Rakan sepejabat anda cemburu, sebab penampilan anda memang ada class. 
~Anda ada lebih keyakinan diri sebab anda tahu anda memang pandai jaga tubuh badan anda.

Semuanya ini dapat anda miliki SEBAB ANDA BIJAK DALAM MEMBUAT PILIHAN… PREMIUM BEAUTIFUL PILIHAN NO 1 WANITA MASA KINI! 
Miliki Segera dengan membuat tempahan dgn wani di talian 014-7424304





FB : Wani Ameen & Wani Ameen II
TWITTER : PremiumBeautiful@WaniAmeen
MOBILE : 014-7424304 @ 016-5034272


BARU SUDAH PKAIKAN PREMIUM BEAUTIFUL FOR CUSTOMER...


ALHAMDULILLAH..... 
Wani bru je sudah pkaikan PB pada seorg customer ari ni... Nmenye Atiqah... Tengok, baru je pkai PB atiqah dah pun mendapat shape tuk bdan die... Memang cepat dan berkesan tindakbalas FIR (Far Infra Red) ke atas tubuh badan seseorg... 

SO, pada sesiapa yg mahukan free trial, atau nak beli Premium Beautiful Corset ni, jgn malu2 tuk msg sye.... 

FB : Wani Ameen & Wani Ameen II
TWITTER : PremiumBeautiful@WaniAmeen
MOBILE : 014-7424304 @ 016-5034272

SIAPA YG BOLEH BUAT BIZZ NI???




Bekerja sebagai operator??? Technician??? Engineer??? Kerani??? Doktor??? Tukang cuci??? Lelaki mahupun perempuan... X kisah la sape pun anda, anda still ada peluang yg cerah utk hidup lebih senang n bergaya... ble senang sure hidup x stress, why??? 


Tahu x kehidupan yg happy buat kita sentiasa alami kebahagiaan... Percaya x ble x cukup duit, hidup kita jd stress, rumahtangga x bahagia... Bukan lah nak kata duit tue penting tp tanpa duit ape akan jadi pde hidup kite d mse akan datang??? 


Peluang dah ada depan mata, tinggal kita je nak rebut peluang tue or x,  LET'S DO IT TOGETHER, PM or MSG ME me @ 014-7424304...



FB : Wani Ameen & Wani Ameen II
TWITTER : PremiumBeautiful@WaniAmeen
MOBILE : 014-7424304 @ 016-5034272

BONUS 9/6/2012???


ALHAMDULILLAH..... PAGI2 lg dah ade GOOD NEWS FROM MY BIZ PARTNER...


Bonus for May 2012 will credit into bank account on 09/06/2012 (Saturday) ..

Sangat2 lega bile sebulan ade 2 gaji... Tak de lg poket kering bile tengah bulan... Teringat sebelum ni, after 2 weeks gaji, confirm duit dah bercatu... Ada jugak try buat bisnez lain utk tambah pendapatan... Alhamdulillah biznes Premium Beautiful sahaja yang menjadi... Mudah tapi memang masyukk!!!

Kalau kita tak cuba sesuatu, manakan tahu resultnya kan ;)



FB : Wani Ameen & Wani Ameen II
TWITTER : PremiumBeautiful@WaniAmeen
MOBILE : 014-7424304 @ 016-5034272

PREMIUM BEAUTIFUL & FREE TRIAL


Kepada smue org yg berada di sekita PENANG yg ingin men cube FREE TRIAL PREMIUM BEAUTIFUL CORSET, JGN SEGAN tuk PM atau MSG wani d talian 014-7424304... 



Wani akn sharekan ape yg Wani tau mengenai PREMIUM BEAUTIFUL ni...



FB : Wani Ameen & Wani Ameen II
TWITTER : PremiumBeautiful@WaniAmeen
MOBILE : 014-7424304 @ 016-5034272

BAGAIMANA CARA TUK MENGAMBIL PIL MAHARANI NI???




Cara Pengambilan :

Disyorkan – (1/2 bola) - setiap hari sebelum makan atau sebelum tidur (STOP BILE PERIOD DTG)

Cara pengambilan yang WAJIB dipatuhi :

1 bola kuning (= 50 pil hitam kecil) sekali sehari. Mula ambil selepas hari terakhir peredaran haid dan berterusan selama 6 hari. Kemudian berhenti sementara sehingga selepas kedatangan haid pada bulan depan dan makan mengikut cara yang sama.

Nota :

Jika anda rasa badan panas (sakit kerongkong, pertumbuhan jerawat) selepas makan, anda boleh guna satu cara alternatif yang berikut :

(a) Makan separuh biji bola kuning (=25 pil hitam kecil) sekali
(b) Minum air garam waktu makan
(c) Minum lebih banyak air

Perhatian :

Elakkan makanan yang bersifat ’sejuk’ seperti salad dan watermelon. Begitu juga dengan teh kerana mengandungi kafein semasa mengambil Herba Maharani. Sewaktu makan asid folik atau ubat subur yang lain, anda juga boleh makan Herba Maharani. Akan tetapi, dinasihatkan anda makan makanan kesihatan / supplemen ini pada selang masa sekurang-kurangnya 4 jam. Contohnya, selepas makan asid folik, anda boleh makan Maharani selepas 4 jam.

HOPE ALL THIS INFO CAN HELP U ALL><

JUZ MSG OR CALL ME TO ORDER OR MORE INFO @


FB : Wani Ameen & Wani Ameen II
TWITTER : PremiumBeautiful@WaniAmeen
MOBILE : 014-7424304 @ 016-5034272

*KEHEBATAN MAHARANI*


  1. Apa kehebatan Herba Maharani???





1. Ia akan menyelesaikan masalah haid tidak teratur.
2. Menyelesaikan masalah senggugut, keputihan dan kekuningan.
3. Anti bakteria (sekitar faraj)
4. Melegakan sakit pinggang, sendi dan lutut.
5. Melegakan migrain dan angin dalam badan.
6. Menguatkan hati dan buah pinggang.
7. Melegakan asma.
8. Menghilangkan bau mulut (terutama waktu pagi)
9. Baik untuk pesakit diabetes (untuk kencing manis)
10. Menyelesaikan masalah buasir.
11. Merangsang hormon estrogen, progesterone & androgen (hormone seks)
12. Menberi kebahagiaan kepada pasangan.
13. Kesuburan dan awet muda.
14. Mencantik, menegang dan melicinkan kulit.
15. Menaikkan seri muka.
16. Menegangkan payudara.
17. Menghilangkan kelesuan dan muka pucat.
18. Melambatkan proses menopous.
19. Menguatkan antibodi/imunisasi.
20. Melancarkan peredaran darah.
21. Menghilangkan perpeluhan pada waktu malam.
22. Amalan semasa berpantang.
23. Menambah darah semasa bersalin.
24. Menguatkan otot-otot rahim dan peranakan.
25. Memperbanyakkan pengeluaran susu badan selepas bersalin.
26. Menghilangkan urat timbul.
27. Mengimbangi tekanan darah.
28. Meningkatkan kecerdasan minda.


Tindakbalas Sementara Yang Mungkin Berlaku???

Gejala ~ Punca ~ Penyelesaian :

1. Pening kepala, pipi, badan dan telinga rasa panas, demam, belakang tengkuk dan    sendi terasa sakit.
• Gangguan peredaran darah, asid amat tinggi dalam badan, tekanan darah tinggi @ rendah.
* Teruskan seperti biasa. Banyakkan minum air beralkali.

2. Mengantuk, letih, tekak kering, dahaga.
• Kandungan gula dalam darah tinggi sedikit. Kolestrol dan asid tinggi.
* Tukar cara makan. Makan waktu malam sebelum tidur. Banyakkan minum air
beralkali.

3. Tidak mahu tidur.
• Kekurangan kalsium.
* Makan pagi sahaja dan kurangkan dos. (10 biji setiap pagi). Banyakkan minum
air beralkali.

4. Sakit pinggang dan lemah bahagian badan.
• Peredaran darah dari buah pinggang tidak teratur (kotor) atau banyak toksid.
* Kurangkan dos (10 biji). Banyakkan minum air beralkali.

5. Kerap buang air besar/berdarah.
• Usus besar dan sistem penghadaman lemah/kuran gberfungsi.
* Kurangkan dos (10biji). Banyakkan minum air beralkali dan air kosong.

6. Panas dan berpeluh-peluh.
• Kekurangan klorofil dalam badan. Kolestrol agak tinggi. Asid dan toksid agak tinggi.
* Kurangkan dos (10biji). Banyakkan minum air beralkali dan air kosong.

7. Kerap kencing.
• Masalah pada pundi kencing. Gangguan peredaran darah. Asid tinggi.
* Kurangkan dos (10biji). Banyakkan minum air beralkali dan air kosong.

8. Terasa sengal-sengal badan.
• Masalah sistem saraf. Hormon tidak seimbang.
* Kurangkan dos (10biji). Banyakkan minum air beralkali dan air kosong.

9. Kitaran haid berubah (lewat @ banyak)
• Hormon tidak seimbang. Kelemahan sistem ovari.
* Teruskan seperti biasa. Amalkan Chlorella dan miautan.

10. Batuk keluar darah.
• Sistem paru-paru rosak. Ada darah beku dalam salur darah terutama pada paru-paru.
* Kurangkan dos (10biji). Banyakkan minum air beralkali dan air kosong.

11. Keluar jerawat.
• Darah kotor, Banyak toksid dan asid.
* Teruskan seperti biasa. Amalkan Chlorella dan miautan.

Mengapa ada tindakbalas???

Kerana berlaku pemulihan dan peningkatan dalam tubuh badan kesan daripada :-
• Cara pemakanan yang tidak seimbang dan fast food.
• Suasana tempat kerja yang tidak banyak pergerakan.
• Kawasan kediaman yang terdedah kepada pencemaran, asap perkilangan dan lain-lain lagi.

Setiap wanita yg mengamalkan PIL MAHARANI ini mempunyai tindakbalas yg same... Ianya bergantung kpd organism seseorg itu... Sama ada cepat atau lambat... Dan yg paling penting, SABAR adalah jalan keluar bagi seseorg yg x bertemu jln penyelesaian...


Harga ~ RM88.00 / kotak
(1 kotak ada 6 biji bola, 1 bola ada 50 biji)


FB : Wani Ameen & Wani Ameen II
TWITTER : PremiumBeautiful@WaniAmeen
MOBILE : 014-7424304


PIL MAHARANI


PIL MAHARANI UNTUK WANITA HEBAT


“Jika Sang Suami mengetahui khasiat pil maharani ini, setiap malam PASTI suami akan merayu isteri memakannya”..

Pil Maharani Produk berkualiti tinggi sehingga mencapai jualan RMB* 2.7 billion setahun.
*Chinese Renminbi


APA ITU PIL MAHARANI???

Ramai yg tertanya2 ape itu PIL MAHARANI kan??? 


Antara khazanah perubatan dan amalan kesihatan tertua khusus untuk wanita. Ramuannya telah menyerlahkan kehebatan dan ketrampilan wanita sehingga kini. Herba Maharani tetap menjadi pilihan utama dalam penjagaan kesihatan dan kecantikan wanita di seluruh dunia. Amalan berterusan akan memanfaatkan kesihatan keseluruhan.

Di mana asalnya tercipta herba ini?

Berasal dari Dinasti Tang. Terkenal semasa Dinasti Ming sebagai ilmu dan rahsia kecantikan awet muda dan kesihatan lebih 3000 tahun dahulu. Herba Maharani ketika itu hanya diproses untuk keluarga Maharaja sebagai herba penyubur, kecantikan, awet muda dan kesihatan.

Asal - usul nama herba?

Ia dinamakan Herba Maharani sempena nama Maharani Te Zhi, yang mana antara Maharani yang mengamalkan herba ini. Maharani Te Zhi memang sangat mementingkan kecantikan dan kesihatan. Pada zaman pemerintahan Dinasti Ming, Maharaja ketika itu dikatakan mempunyai 9999 maharani dan gundik dan Maharani Te Zhi yang paling disayangi Maharaja. Maharani Te Zhi mempunyai kulit yang licin dan seperti lilin. Maharani juga melahirkan anak lelaki sebagai waris takhta.

Apakah ramuan hebat yang terkandung dalam herba ini?

Menggabungkan 16 jenis ramuan bernilai dengan pati ayam hitam sebagai ramuan utama. Produk keluaran Beijing Tong Ren Tang. Tong Ren Tang merupakan tanda perniagaan yang bersejarah melebihi 300 tahun. Merupakan pembekal tunggal ubat-ubatan kepada Maharaja semasa Dinasti Qing. Tong Ren Tang, Te Zhi Bai Feng Wan diperakui sebagai produk terkenal di China pada tahun 1994. Diiktiraf sebagai spesis Ubat Herba yang terpelihara pada tahun 1998.


Mendapat pengiktirafan HALAL oleh Pertubuhan IFANCA (China Islamic Association, Badan Islam Luar Negara yang diiktiraf oleh JAKIM)



FB : Wani Ameen & Wani Ameen II
TWITTER : PremiumBeautiful@WaniAmeen
MOBILE : 014-7424304 @ 016-5034272



Thursday, 7 June 2012

TAKUT TUK BUAT BIZ NI???


Kategori yang mana kah anda???


a) TAK MINAT BERNIAGA
b) TAK PANDAI BERCAKAP
c) TAK MINAT JUMPA ORG
d) SUKA MELANCONG
e) INGIN PAKAI KETA MEWAH
f) INGIN RUMAH BESAR
g) SEMUA YG DIATAS ADALAH SY..


Pm atau msg sy di talian 014-7424304 kalau anda ingin kan perubahan dalam hidup anda, jgn malu jgn segan, perubahan utk masa depan dan utk keluarga tercinta ....


FB : Wani Ameen & Wani Ameen II
TWITTER : PremiumBeautiful@WaniAmeen
MOBILE : 014-7424304 @ 016-5034272

HAI - O KUKUH : BERITA UTAMA TV3

Di sini wani ingin berkongsi pengalaman wani sendiri tentang bizness ni... 

Sebelum wani memulakan biz ni, memang wani x percaye dgn cite kawan rapat. Biase la kan, cite tentang HAI - O la, itu la, ini la... Sehinggalah kawan wani kasi wani cube ape yg die rse slama ni, wani trus jatuh cinta... 

Asalnya wani hnye membeli 1 set corset PREMIUM BEAUTIFUL... X smpai seminggu wani dah memulakan biz ni... Wani sendiri rse mcm mimpi... Ye la kan, wani ni jenis yg x minat berbiznes... Tp, nakkan INCOME LEBAT & MASYUK, NAK CANTIK & NAK SIHAT... Bayangkan klu kerja dgn org, smpai bile kite nak berada di bwah??? If kite naik pangkat skalipun, brpe sje yg kite dpt??? Alhamdulillah, dgn simpanan yg wani ade, wani dah pun mulekan biz ni...

Bile wani dh mulekan biz ni, ade la pulak suare2 sumbang yang xnak wani berjaye... Macam2 di kasi tau agar semangat wani down... Tp, itu la kite jgn hnye tau membuat fitnah... Ingatlah bahawa dosa memfitnah itu lebih besar dari dosa membunuh...

Berjaya atau gagal itu ditentukan oleh attitude diri sendiri. Dan gagal sekali x bermakne kite gagal tuk selamenye... If wani dgr cakap die org, die org nak ke tolong kite bile kite perlukan bantuan??? Dan akhirnye terbukti bahawa HAI - O semakin MAJU & BERKEMBANG...

For those that want to know how our frenzzz get INCOME MASYUK + OVERSEAS FOC TRIP (3x/YEAR) + KERETA MEWAH, jgn malu2 msg sye... Boleh kite jumpe sambil2 tu sye sharekan ape yg sye tahu...

SHARING is CARING... HAVE A NICE DAY....><        









FB : Wani Ameen & Wani Ameen II
TWITTER : PremiumBeautiful@WaniAmeen
MOBILE : 014-7424304 @ 016-5034272