Thursday, 23 May 2019

MARI SIS BANTU AWAK

SORRY
SORRY
SORRY
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Malam ni sis nak supply semua testimony dan feedback terbaru Body Premium Raya.

Hampa jangan pulak muak dan jeles dengan poster-poster meletop yang sis hupdate.

Peranan sis memang nak bantu seramai boleh sahabat alam maya dan juga sahabat realiti sis yang sememangnya mengalami masalah seperti sis dan rakan-rakan transformation dulu. Hanya yang pernah lalui je yang faham akan perasaan korang. Ye kan....

Yang merasa diri itu dah ramping.
Yang merasa diri itu dah gojes.
Yang merasa diri itu senang membeli RTW 
Yang merasa diri itu kecil
Yang dirinya tak pernah diejek anak gajah, gemuk 
Yang merasa membeli seluar semudah 123
Takde tersangkut atau ketat di mana-mana
Sila abaikan posting ini.

Korang mana faham perasaan kite orang. Walaupun aku tidak dipanggil anak gajah, tapi bila dipanggil gemuk, sentap weiiiii. Sadis sangat! Lepas tu kemurungan sis.

Alhamdulillah... Sekarang tidak lagi. Bila sis dah jumpa jalan penyelesaian, sis nak bantu mereka yang perlukan bantuan dari sis sehabis boleh. Nak juga sahabat-sahabat sis yang lain berkeyakinan dan happy macam sis sekarang. 

Sis berbesar hati nak bantu sahabat-sahabat sis. Biar raya sahabat-sahabat sis pun mengancam nanti. Keyakinan pun melonjak naik. Memang ohsemm...

Mari sis bantu awak.

Love,
Wani Ameen
0164320914
waniameen87@gmail.com
Top Agent Premium Beautiful | Malaysia
Skuad PB Expert Malaysia
Skuad PB Expert Indonesia
Skuad PB Expert Brunei
Skuad PB Expert Singapura

No comments:

Post a comment