Tuesday, 13 November 2018

BURN, BABY BURN

Haa... Tajuk entri Wani malamni dah macam lirik lagu pulak dah. Hihihi...

Apa tu? Burn, baby burn? Takkan Wani nak tular profession dari business consultant kepada penulis lirik lagu pulak. Tunggang langgang lagu tu jadinya nanti. Parah-parah... Hahaha...

Bawa bertenang hampa semua. Wani takkan tukar profession Wani as a Business Coach. Tajuk tu ade kaitan dengan cerita mengenai diri Wani hari ni dan juga SKK.


Masuk SKK pulak dah. Ape benda tu Wani oiii. Ha... Kalau hampa nak tau, meh baca story Wani bawah ni.

Asalnya nak pergi swimming pagi tadi. Macam biasa la, Wani selalu pergi swim di Setia Spice Aquatic atau nama asalnya PISA. But, mama call semalam memandangkan parent Wani berada di Rawang, katanya Abang Medik nak datang tukar tiub tok.

So, dari nak pergi swim (plan A) terus bertukar plan B, kita buat house chores sesambil workout dalam rumah je la jawabnya.


Dia punya pecah peluh, memang lencun sangat maklumla before mula house chores dan workout tadi Wani ambil SKK. SKK tu Set Kombo Kurus. Yang terdiri daripada Shake Me, Min Kaffe dan Nlicious. 


Bila dah minum Shake Me dan Min Kaffe, proses pembakaran lemak dalam badan jadi lebih cepat kerana kandungan Garam Buluh, soya dan Fat Burner  (L-Carnitine) dalam Set Kombo Kurus dapat membantu proses pembakaran lemak dengan lebih cepat dan efektif serta dapat membantu menyingkirkan toksin dari dalam badan. Min Kaffe pula dapat memberi tenaga sepanjang hari dan juga melegakan tekanan.


Memang best sangat dan confirm-confirm lelemak badan Wani burn berlipat-lipat kali ganda.


Dan another produk di dalam Set Kombo Kurus iaitu Nlicious atau lebih dikenali sebagai Jus Pemecah Lemak dikalangan g8Preneurs. Haa.. Sebab apa kami panggil Jus Pemecah Lemak? Sebabnye, bila minum je Nlicious ni lepas makan, memang kerja Nlicious akan flush semua yang hampa makan. 

Confirm-confirm best. Baju-baju mesti makin longgar akibat penangan SKK.

Best ke best?

Love,
Wani Ameen
0164320914
waniameen87@gmail.com
Top Agent Premium Beautiful | Malaysia
Skuad PB Expert Malaysia
Skuad PB Expert Indonesia
Skuad PB Expert Brunei
Skuad PB Expert Singapura

No comments:

Post a Comment