Friday, 13 July 2018

PREMIUM BEAUTIFUL NO 1 DIHATI


Pernah Wani dapat soalan : Kenapa nak pakai premium beautiful ni?

Wani : Kalau kita diet biasa, boleh kurus. Tapi shape badan tak ada. Lagi pula kalau hari raya, nafsu makan tak boleh nak kawal. Puasa memangla turun berat, 2 hari raya dah macam kene pam. Wajib pakai premium beautiful. Sekarang pun syawal dah di penghujungkan, berat Wani makin menurun je tau. Berat korang? Naik ke turun?

Soalan : Korset biasa pun boleh pakai. Apa istimewa sangat PB ni?

Wani : Premium Beautiful dapat bantu selesaikan masalah kesihatan seperti scoliosis, slip disc, mudah hamil, period pain, confinement, masalah haid tidak teratur dan bermacam-macam masalah lagi.


Soalan : Apa yang buatkan wani nak pakai korset pb ni?

Wani : Masalah haid tidak teratur. Bila ke pakar puan, diberikan ubat hormon. Tapi haid tetap tak datang dan berat badan makin bertambah sehingga 25kg banyaknya. Alhamdulillah, dengan kuasa Allah, after 3 weeks pakai PB, haid terus teratur hingga sekarang plus berat badan dari 80kg pun makin menurun dan berat wani sekarang 60kg. Shape badan pun makin kemas dan elok.Pb korset ni merangkumi 70% untuk kesihatan. 30% untuk kecantikan. ROSAK BOLEH REPAIR PERCUMA. LIFETIME WARRANTY. Iphone you all rosak, standby la duit ribu-riban nak repair. Ok bye!


Love,
Wani Ameen
0164320914
waniameen87@gmail.com
Top Agent Premium Beautiful | Malaysia
Premium Beautiful Expert Utara
Premium Beautiful Expert Malaysia

No comments:

Post a Comment