Saturday, 21 May 2016

TEASER MAJLIS PERTUNANGAN ADIK SUAMI

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Hehe dah pukul 1 pagi ni... Baru je sudah iron baju wani dan suami wani untuk majlis pertunangan adik kepada suami wani keesokkan harinya. Hehe nak tahu ke ape yang wani akan pakai esok? Jom  kita ushar dibawah.

Baju/Jubah/Dress : Jubah Abaya Kembang
Tudung/Shawl : Glitter shawl bywaniameen
Niqab : House of Niqab (Niqab Berombak)
Kasut/Heels : 

Jom tengok gambar pulak!

Eh.. Ni jubah hubby wani. Jubah Haramain
Jubah Abaya Wani pula
Shawl glitter bywaniameen. Hehe.. Familiar je nama tu.
Niqab wani

Heels ada dalam bonet kereta... Hehe..

Dan yang penting dan wajib pakai, tak lain tak bukan adalah premium beautiful corset even wani pakai jubah sekali pun. Baru lebih confident, bergaya dan anggun.

Eh... Membebel panjang pulak wani ni... Wani nak tido dah ni...

Assalamualaikum... Selamat pagi.

No comments:

Post a Comment